Ruske struje

Ruske struje - Fizikalna terapija Dunavski, Novi Sad

Primena Ruskih struja najevidentnija je u procesu  stimulacije zdravih mišića, za povećanje snage i poprečnog dijametra mišića. Ruski fizijatar Jakov Koc je njihov značaj objavio 1977. godine kada je korišćenjem ove vrste  struja, kod ruskih sportista na olimpijadi postigao povećanje mišićne snage za 30 – 40 procenata jer je koristio ove struje kao dodatni trening. Ove struje se naravno ne koriste samo kod sprotista, već I u slučajevima kada je zbog dužeg mirovanja nastala mišićna atrofija, pa su pokreti otežani ili nemogući. .

ELIMINACIJA CELULITA I OBLIKOVANJE TELA

Ono što je nedavno otkriveno jeste njihova sposobnost  da u sintezi sa digitalnim bipolarom (posebna vrsta hercnog generator) ubrzaju mikrometabolizam folikula celulita i aktiviranjem metaboličkih procesa unutar tkiva fantastično deluju na razbijanje celulitskog bloka koji kasnije dodatno razbijamo maderoterapijom i terapijskim ultrazvukom. Ruske struje nisu bolne, jako su prijatne.

LEČENJE SPORTSKIH POVREDE I RAD SA ZDRAVIM SPORTISTIMA

O efektima ruskih struja sa digitalnim bipolarom najbolje će svedočiti   sprotistkinje koje su kod nas nakon povreda prošle period rehabilitacije I za kratko vreme se ponovo vratile treninzma. Doduše u početku pod nazorom naših fizioterapeuta a kasnije I samostalno . Pored sportskih povreda ruske struje aktivno primenjujemo I kod sprotista koje nemaju nikakvih povreda ali žele da postižu bolje rezultate povećanjem mišićne snage za 30–40 posto.

Fizio centar Dunavski Novi Sad je tu zbog Vas!

Kontaktirajte nas ukoliko imate nekih nedoumica ili zakažite pregled